All helgonahelgen 2017_

Allhelgonahelgen 2017

Vi har alla någon vi tänker extra mycket på under högtider, som fattas oss men som lever vidare i våra hjärtan. Under Allhelgonahelgen minns vi våra bortgångna med utsmyckningar av gravar och tänder ljus, som lyser upp novembermörkret, på natten mellan lördag och söndag.

ALLA HELGONS DAG, ALLA SJÄLARS DAG
(Källa: Svenska Kyrkan)

Allhelgonahelgen präglas av två kyrkliga helgdagar: Alla helgons dag och Alla själars dag. Historiskt har Svenska Kyrkan skilt på att minnas helgonens liv och att minnas våra närståendes liv, men rent teologiskt är det ingen skillnad.

Alla helgons dag är en rörlig helgdag som firas den lördag som infaller mellan 31 oktober och 6 november. 2017 infaller alla helgons dag lördag 4 november. Alla själars dag firas dagen efter alla helgons dag, på söndagen, då vi minns och hedrar våra döda närstående.

Om du vill veta lite mer om historien bakom denna helg läs gärna mer på Wikipedia.

Vi på Abstrakt Reklam önskar Er alla en fin och stämningsfull Allhelgonahelg 2017.
Var rädd om varandra.

cemetery-290901

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *