Cykelbibilotek i Skurup, vid tågstationen
Cykelbibilotek i Skurup, vid tågstationen

Cykelbibliotek i Skurup

Cykelbibliotek i Skurup – premiär den 1/11-17

Vi på Abstrakt Reklam är jätteglada över att vara delaktiga i detta projekt / satsning i vår hemkommun. Vi har fått förmånen att leverera profilprodukter såsom sadelskydd och jackor med tryck.

Med start den 1 november har alltså Skurup sitt eget cykelbibliotek. Cyklarna finns uppställda vid stationen, på den södra sidan, i närheten av järnaffären. Servicen är öppen från 07.00-22.00. För mer info om hur Du kan låna en cykel – klicka här!

skurups hjältar sadelskydd 1

Så här såg sadelskydden ut när de var färdiga att levereras. En bra och prisvärd produkt, som finns i färgerna vit, gul, orange, rosa, grön blå och röd.

Abstrakt Reklam har sitt kontor i Skurup och har hela Sverige som sin marknad. Med över 20 års erfarenhet i present- och profilbranschen, kan vi utan problem säga att vi hjälpt och hjälper 1000-tals företag att synas. Även om vi verkar i hela Sverige, blir vi så klart extra glada när vi får möjligheten att även hjälpa lokala företag att synas.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris!

Vi hjälper Er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *