Gott Nytt År 2018

Gott Nytt År 2018

Tänk att snart är 2017 till ända – var har tiden tagit vägen?

Den frågan ställer sig många, varje år inför nyår. Tid är många gånger en bristvara och därför är det viktigt att planera och effektivisera sin tidsåtgång, både vad gäller arbete och fritid. Hur gärna vi än vill, har vi alla inte mer än 24h per dygn och vi alla behöver sova, vila och ge sig själv tid för reflektioner.

Minska på stressmomenten genom att planera era aktiviteter väl och låt bli att vara tidsoptimister. Vi på Abstrakt Reklam får väldigt många mail och samtal där kunder är ute i sista stund gällande tryckt eller digital marknadsföring. Ofta ställer vi oss frågan – men hur kan det komma sig att så många är ute i sista stund. Är vi alla så stressade eller är det för att vi inte nyttjar tiden så bra som vi borde?

Därför föreslår vi följande – ta kontakt med oss redan i januari och bolla idéer med oss om hur er marknadsföring skulle kunna se ut under 2018, ring eller maila oss:
0411-456 60
eller info@abstraktreklam.se 

Vi har gedigen erfarenhet gällande promotion, för både små och stora företag och hjälper er gärna, både med tryckt och digital marknadsföring.

Sist men inte minst, vill vi tacka alla kunder
och samarbetspartners för ett fantastiskt 2017! 

 

Vi önskar Er alla ett riktigt
Gott Nytt År 2018!
Gott Nytt År 2018

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam såsom mässprodukter och expo/display, arbetskläder, profilering, ny logotyp, katalogproduktion, bildmaterial till sociala medier, visitkort, tryck på muggarprofilklädergiveaways och företagsgåvor osv.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *