Julklappar till anställda och kunder
Julklappar till anställda och kunder

Julklappar till anställda och kunder – Beställ årets julkatalog!

| Klappat & Klart | Julens Gåvor 2017 | 
En julkatalog i miniformat, för ett enklare val

En inspirerande julkatalog med mängder av julklappstips från välkända varumärken och med en blandning av nyheter och favoriter.

B E S T Ä L L   K A T A L O G

Framsida Julkatalog 2017

Vi har ett stort sortiment av julklappar till anställda och kunder. Hos Abstrakt Reklam finner ni det senaste inom presentbranschen. Vi är en trygg och pålitlig leverantör med lång erfarenhet och vi vet vad som krävs och vi håller vad vi lovar! Vi hoppas att vi får förmånen att få leverera just Er julklapp!  Här är lite julklappstips!

 

GÅVANS KRAFT

GÅVANS KRAFTDet är viktigt att värna om sina anställda och kunder. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *