Syns i alla väder – var en hjälpande hand!

Syns i alla väder
Syns i alla väder

Med Ert varumärke på väl utvalda reklamprodukter, syns ni i alla väder och är en hjälpande hand under hösten och vinterns väderlek.

Att låta sitt varumärke synas i samband med praktiska produkter som underlättar i vardagen, blir i förlängningen en positiv feedback på Ert varumärke. Praktiska giveaways, företagsgåvor och presentreklam till kunder och anställda, är effektiva sätt att sprida sitt varumärke. Abstrakt Reklam har ett stort utbud av Paraplyer, Reflexer, Isskrapor och Mössor. Nämnda reklamprodukter tenderar att ha lång livslängd och är därför en väldigt god investering! Syns man inte, finns man inte. Så enkelt är det.

 

Kontakta oss och SYNS I ALLA VÄDER  – var en hjälpande hand!
Följ länkarna för för att se vårt utbud av paraplyer, isskrapor, reflexer och mössor.

Paraplyer med tryck
Paraplyer med tryck
Isskrapor
Isskrapor med tryck
reflex_logga
Reflexer med tryck
Mössor
Reklammössor med tryck eller brodyr

 

 

 

 

 

Det är viktigt att värna om sina anställda och kunder. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *