VECKANS DEAL 10-17 juli

Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!

Noga utvalda produkter från hela vårt sortiment, både inom företagsprofilering och företagsgåvor.

Prime Tee d och h

Leisure Fullzip alla

p326642_1_bluetooth_högtalare

p326623

Powerbank_A1002-006_alla

Vätskeflaska mobil alla

U N I K T   T I L L F Ä L L E*
VECKANS DEAL 10-17 juli

Craft Prime Tee
Craft Leisure Full Zip Hood
Bluetooth Högtalare
Bluetooth Hörlurar
Powerbank
Vätskeflaska Mobil

*Veckans Deal uppdateras varje måndag och gäller till söndag samma vecka!! För att inte gå miste om ”Veckans deal”, anmäl er till vårt nyhetsbrev genom att maila till info@abstraktreklam.se, märkt nyhetsbrev. Du får hela 10% + 15% rabatt vid köp av ”Veckans Deal”-produkt vid Din anmälan till vårt nyhetsbrev! (gäller vid 1 köp och 1 tillfälle)

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser
I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att bara synas, du måste gillas vilket innebär att du måste välja rätt reklamprodukt för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Vi vet vad som krävs, för att kunna leverera profil och reklamprodukter av högsta kvalitet.

GÅVANS KRAFT
Det är viktigt att värna om sina kunder och anställda. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways, företagsgåvor såsom Sommarpresenter till kunder och anställda etc.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *