VECKANS DEAL – Unikt tillfälle!

Veckans deal - UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!
Veckans deal – UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!

VECKANS DEAL – Unikt tillfälle!

Veckans Deal uppdateras varje måndag och gäller till söndag samma vecka!!  UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni noga utvalda kvalitetsprodukter inom företagsprofilering och företagsgåvor med 15% rabatt!
Kolla in ”Veckans Deal” här!

 
För att inte gå miste om ”Veckans deal”, anmäl er till vårt nyhetsbrev! Maila er anmälan till info@abstraktreklam.se.  Du får hela 10% + 15% rabatt vid köp av ”Veckans Deal”-produkt vid Din anmälan till vårt nyhetsbrev! (gäller vid 1 köp och 1 tillfälle)

Hjärtligt välkommen med Din förfrågan och beställning!

GÅVANS KRAFT

GÅVANS KRAFT
Det är viktigt att värna om sina kunder och anställda. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser
I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att bara synas, du måste gillas vilket innebär att du måste välja rätt reklamprodukt för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Vi vet vad som krävs, för att kunna leverera profil och reklamprodukter av högsta kvalitet.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilkläder, giveaways, företagsgåvor såsom Sommarpresenter till kunder och anställda etc.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *