Fredrik_Ohlsson_VD

Visa dig i profil

Vi speglar din grafiska profil i både kläder och andra produkter. På Abstrakt Reklam arbetar vi för att ditt företag ska synas från sin allra bästa sida. Det bästa sättet att låta ditt företag synas är att låta det synas på de som är företaget, på dig och på dina anställda.

Tryck på vem du är

Plocka upp din profil i dina företagskläder och produkter. Vårt utbud av skjortor, blusar, tröjor, t-shirts, pikéer, byxor, jackor, kepsar, mössor, accessoarer och alla tänkbara tillbehör är i stort sett oändligt. Och allt går att sätta eget tryck på. Vi använder oss av screentryck, transfertryck, tampongtryck, lasergravyr, vävda märken och klassisk brodyr.

Kläder i samma kvalitet som ditt företag

Stärk din egen kvalitet med hjälp av vår. Kvalitetssäkra företag ska stolt visa att de är vad de säljer. På Abstrakt Reklam arbetar vi endast med profilkläder och produkter som håller hög kvalitet gällande både utseende och slitstarkhet. En genuin stolthet kan inte fabriceras. Men med rätt kvalitet på rätt produkter kan den matchas så att den syns utåt.

Trygghet i sig själv

Lösningar för företag ska vara enkla och snygga. Vi tar ansvar för båda delar och är helhetsleverantör av profilering i kläder och produkter. Enkelheten och helheten är din trygghet. Vi på Abstrakt Reklam levererar hög kvalitet till bästa möjliga service. Det är trygghet för oss. Och det är den tryggheten vi vill unna dig och ditt företag.

Fredrik Ohlsson, VD - Abstrakt Reklam
Fredrik Ohlsson, VD
Abstrakt Reklam