skjortor-redding
Redding

Profilskjorta i hög kvalitet, i klassiskt stuk med modern skärning. Sofistikerad med knappar i samma ton som tyget. Finns i vitt, ljusblått och mörkgrå. Den här modellen gör det enkelt för dig att komplettera ditt plagg med eget tryck eller brodyr. 100% bomull.

från 498:-

Köp

skjortor-reno
Reno

Vår mest populära profilskjorta. Sydd i kammad bomull av hög kvalitet med förstärkta sömmar. Kontrastfärg på krage, knappslå och manschett. Välj var på skjortan du vill placera din logotyp och om du vill ha den i tryck eller brodyr. 100% bomull.

från 522:-

Köp

skjortor-brigham
Brigham

Rutig skjorta i mjuk, lätt ruggad bomullskvalitet. Bröstficka på vänster sida och justerbara manschetter. Plocka upp din profil med eget tryck eller brodyr. Marinblått/vitrutigt utförande. 100% bomull..

från 522:-

Köp

skjortor-indigobow
Indigo Bow 30

En bekväm skjorta av Oxfordmodell som är specialbehandlad för att kännas som din ingångna skjorta redan från början. Ett mjukt material i ljusa färger gör det lätt för dig att ta ut svängarna med ditt eget tryck och göra skjortan till ditt mest användbara profilplagg. Finns i ljusblått, rosa och vitt.

från 553:-

Köp

skjortor-baltimore
Baltimore lady 

En extra lättskött kvalitetsskjorta i kammad bomull. Ett klassiskt profilplagg där valet av tryckteknik för din logga är i stort sett fritt. Använd dig av brodyr, screentryck, transfer eller digitaltryck för att visa vem du är. Finns i ett antal färger med kontrast i krage, manschett och knappslå. 100% bomull..

från 522:-

Köp

skjortor-purple-bow-40
Purple Bow 40 regular

En elegant skjorta är ett klassiskt profilplagg där du kan välja ditt tryck precis efter dina önskemål. Kreativ knappsättning och kontrastfärg på knappar och bröstficka lyfter både plagget själv och de plagg du väljer att använda till skjortan. Välj mellan vitt eller blått utförande..

från 784:-

Köp

skjortor-red-bow-20
Red Bow 20

En skjorta sydd i ett arbetat material för ett sofistikerat yttre och en skön känsla. Med sin enkelhet blir den här skjortan det perfekta profilplagget när du personlig gjort det genom att plocka upp dina egna grafiska element i exempelvis transfertryck eller brodyr. Roliga detaljer i knappfärg och tillhörande näsduk. Välj den kombination av färg på tyg och knappar som passar dina ändamål.

från 692:-

Köp

KVALITET I VARJE DETALJ

Våra skjortor från James Harvest & Frost håller
högsta kvalitet i varje detalj. Vi överlåter ingenting till
slumpen. Välj kontrasttyg i de förstärkta
områdena kring krage, manschett och knappslå.
Vill du kunna använda egna manschettknappar har vi modeller
där du kan välja att använda vanliga knappar till vardags
och dina manschettknappar till fest. Du väljer.

tyg
Tyg

Materialet är skjortans grund. Tyget måste vara vävt för att hålla dag efter dag, tvätt efter tvätt. Det måste vara lätt att sköta och bekvämt att bära såväl nystruket på morgonen som efter en hel dags arbete. Inte minst måste det vara ett snyggt tyg, vävt för att ge struktur och lyster till plagget och den som bär plagget.

detaljer
Detaljer

Det är det lilla som gör det. Detaljer kan göra det stora större. Kontrastfärger ger skjortan en estetisk extra dimension. En välplanerad söm visar att plagget är omsorgsfullt planerat och tillverkat. Det är i detaljerna vi skräddarsyr det yttre vi väljer att visa upp.

knappar
Knappar

Knapparna knäpper skjortan som snöret knyter säcken. Här spelar vi om så mycket mer än funktion. Materialet, färgen och placeringen. Knapparna avgör din skjortas karaktär. De definierar skjortans gränser – men också möjligheter – och avslöjar dess personlighet.