Gott Nytt År 2018

Gott Nytt År 2018

Tänk att snart är 2017 till ända – var har tiden tagit vägen?

Den frågan ställer sig många, varje år inför nyår. Tid är många gånger en bristvara och därför är det viktigt att planera och effektivisera sin tidsåtgång, både vad gäller arbete och fritid. Hur gärna vi än vill, har vi alla inte mer än 24h per dygn och vi alla behöver sova, vila och ge sig själv tid för reflektioner.

Minska på stressmomenten genom att planera era aktiviteter väl och låt bli att vara tidsoptimister. Vi på Abstrakt Reklam får väldigt många mail och samtal där kunder är ute i sista stund gällande tryckt eller digital marknadsföring. Ofta ställer vi oss frågan – men hur kan det komma sig att så många är ute i sista stund. Är vi alla så stressade eller är det för att vi inte nyttjar tiden så bra som vi borde?

Därför föreslår vi följande – ta kontakt med oss redan i januari och bolla idéer med oss om hur er marknadsföring skulle kunna se ut under 2018, ring eller maila oss:
0411-456 60
eller info@abstraktreklam.se 

Vi har gedigen erfarenhet gällande promotion, för både små och stora företag och hjälper er gärna, både med tryckt och digital marknadsföring.

Sist men inte minst, vill vi tacka alla kunder
och samarbetspartners för ett fantastiskt 2017! 

 

Vi önskar Er alla ett riktigt
Gott Nytt År 2018!
Gott Nytt År 2018

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam såsom mässprodukter och expo/display, arbetskläder, profilering, ny logotyp, katalogproduktion, bildmaterial till sociala medier, visitkort, tryck på muggarprofilklädergiveaways och företagsgåvor osv.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

 

Julklappen_eninvestering

Julklappen är en investering

Julklappen är en investering – upplev gåvans kraft!

Att ge bort en julklapp till kunder och anställda kan uppfattas som en direkt kostnad, men den är enkelt och effektivt sätt att visa att man bryr sig. Att visa sin uppskattning genom en julklapp motiverar anställda och kan skapa nya kundrelationer. Det handlar inte om att ge bort något som kostar mycket, det är tanken som räknas.

Om du tycker det är svårt att hitta en passande julklapp, tveka inte på att höra av er eller läs vår guide nedan. Ni når oss på 0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se Här är några av de kända varumärken vi har i vårt sortiment. Klicka på respektive logga och du länkas vidare till varumärkets julklappar i vår webbshop.

 

Klippankosta bodasteltonkählermannerströmNewportorreforsrosendahlsagaformskultuna

ERNST

Katalogbild_mailen

Att tänka på när man skall välja
julklapp till kunder & anställda

En julklapp till anställda eller kunder kan vara ett svårt beslut. Att köpa julklapp till sin egen familj kan vara svårt nog, det är många saker att ta hänsyn till och alla vill givetvis att deras julklapp ska bli uppskattad av mottagaren. För att underlätta ditt beslut kring julklapp har vi satt ihop en kort guide till några saker som kan vara bra att tänka på innan du gör ditt val.

1. Hur många mottagare?
Om du köper till fler än 100 personer bör du tänka på att vara ute i god tid. Dels får du mer för dina pengar, men du har också möjligheten att göra er julklapp mer personlig med exempelvis ett vykort med julhälsning eller förpackning där ni kan bestämma design.

2. Till vem?
Köper du till en kund kan det vara bra att tänka lite bredare och köpa en produkt som passar alla, exempelvis något till köket eller en pläd till soffan. Är du osäker kan du alltid välja ett gåvokort, där mottagaren själv väljer sin julklapp. Ska du köpa till företagets anställda kan det vara uppskattat att vara mer personlig, särskilt om du har personlig kontakt med samtliga på företaget. 

3. Budget för julklappar?
Vad har ni för budget för julklapp? Det går att hitta julklappar från 20kr och uppåt, men det finns några saker att tänka på. Om du köper till företagets anställda är gåvan avdragsgill upp till 450 kr ink moms, eller 360 kr ex moms.

4. Hur och när vill vi ha julklapparna levererade?
Oavsett när ni tänkt att dela ut er julklapp rekommenderas att ha den på plats i god tid.
Även om det kan vara ont om tid, brukar vi kunna lösa det mesta!

5. Förpackning & upplevelse
Lika viktigt som det är att hitta en gåva som är prisvärd och av hög kvalitet, lika viktigt är det att den förmedlar alla de egenskaper en julklapp skall göra. Därför är det oerhört viktigt att varan levereras förpackad i fina kartonger och att ni eventuellt packar med ett julkort eller något annat som förhöjer känslan. Vi har möjlighet att slå in julklappar till er – kontakta oss så berättar vi mer. 

6. Fråga någon med erfarenhet om julklappar
Vill ni ha konkreta tips på julklappar inom ett visst prissegment kan ni klicka in under JULKLAPPAR på vår webbplats. Där kan ni söka i produkterna på både pris men också efter färg eller varumärke. Vill ni ha hjälp med förslag på julklappar eller om ni har frågor så kontakta oss!

Lycka till med er investering i personal & kunder

abstraktreklam_godjul

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

All helgonahelgen 2017_

Allhelgonahelgen 2017

Vi har alla någon vi tänker extra mycket på under högtider, som fattas oss men som lever vidare i våra hjärtan. Under Allhelgonahelgen minns vi våra bortgångna med utsmyckningar av gravar och tänder ljus, som lyser upp novembermörkret, på natten mellan lördag och söndag.

ALLA HELGONS DAG, ALLA SJÄLARS DAG
(Källa: Svenska Kyrkan)

Allhelgonahelgen präglas av två kyrkliga helgdagar: Alla helgons dag och Alla själars dag. Historiskt har Svenska Kyrkan skilt på att minnas helgonens liv och att minnas våra närståendes liv, men rent teologiskt är det ingen skillnad.

Alla helgons dag är en rörlig helgdag som firas den lördag som infaller mellan 31 oktober och 6 november. 2017 infaller alla helgons dag lördag 4 november. Alla själars dag firas dagen efter alla helgons dag, på söndagen, då vi minns och hedrar våra döda närstående.

Om du vill veta lite mer om historien bakom denna helg läs gärna mer på Wikipedia.

Vi på Abstrakt Reklam önskar Er alla en fin och stämningsfull Allhelgonahelg 2017.
Var rädd om varandra.

cemetery-290901

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

 

Cykelbibilotek i Skurup, vid tågstationen

Cykelbibliotek i Skurup

Cykelbibliotek i Skurup – premiär den 1/11-17

Vi på Abstrakt Reklam är jätteglada över att vara delaktiga i detta projekt / satsning i vår hemkommun. Vi har fått förmånen att leverera profilprodukter såsom sadelskydd och jackor med tryck.

Med start den 1 november har alltså Skurup sitt eget cykelbibliotek. Cyklarna finns uppställda vid stationen, på den södra sidan, i närheten av järnaffären. Servicen är öppen från 07.00-22.00. För mer info om hur Du kan låna en cykel – klicka här!

skurups hjältar sadelskydd 1

Så här såg sadelskydden ut när de var färdiga att levereras. En bra och prisvärd produkt, som finns i färgerna vit, gul, orange, rosa, grön blå och röd.

Abstrakt Reklam har sitt kontor i Skurup och har hela Sverige som sin marknad. Med över 20 års erfarenhet i present- och profilbranschen, kan vi utan problem säga att vi hjälpt och hjälper 1000-tals företag att synas. Även om vi verkar i hela Sverige, blir vi så klart extra glada när vi får möjligheten att även hjälpa lokala företag att synas.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris!

Vi hjälper Er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

Reflexer räddar liv!

Innan det var dags att åka till kontoret idag, kollade man i vanlig ordning på morgonnyheter på TV, drickandes morgonkaffet. Det visades ett inslag på TV4 Nyhetsmorgon om hur mycket användningen av reflexer räddar liv.

”Antalet omkomna fotgängare har fördubblats och det är 3 gånger så stor risk att bli dödad av en bil i mörker som i dagsljus.” citat TV4 Nyhetsmorgon 24/10-17.

Så fruktansvärt hemskt och så enkelt att undvika, bara genom att göra sig mer synlig i mörkret. Kolla gärna på klippet från TV4 Nyhetsmorgon.

Scrolla ner för tips på bra sätt att synas, både i mörkret och rent marknadsföringsmässigt.

Klicka på bilden och se klippet från TV4 Nyhetsmorgon 24/10-17
Klicka på bilden och se klippet från TV4 Nyhetsmorgon 24/10-17

REFLEXER RÄDDAR LIV
Hjälp människor synas i mörkret och marknadsför ert företag. En enkel och prisvärd giveaway, uppskattad av många! 

Du vet väl om att vi har ett stort utbud av reflexer, med allt ifrån reflexband (slapwrap), mjuka till hårda reflexer, reflexvästar samt en reflexjacka!

Reflexjackan är en modern vindjacka, i unisexmodell och finns i storlekarna XS-3XL med meshfoder på insidan. Jackan har även en huva med kantband i kontrastfärg och metalliknande dragkedjor. Det finns även kantband nedtill på ärmen. 100% polyester med transparent PU beläggning. Reflekteringsindex 250.

020964_945_HardyReflective

Hos oss kan ni alltid känna er trygga, vi jobbar endast med produkter av högsta kvalitet.

Har ni frågor om reflexer med tryck eller ni saknar någon produkt – ring oss vi hjälper er gärna!

reflexer räddar liv reflexjacka
Reflexer räddar liv

 

 

 

 

 

 

 

abstraktreklam_godjulAbstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet,har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  Kontakta oss för bästa pris!
0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se.

InstagramFacebookLinkedin

 

 

 

 

 

 

Klappat och Klart, Julens gåvor 2017

Nu finns katalogen online!

Klicka bilden för att länkas till katalogen!
Önskar Ni den i fysisk form, maila till: info@abstraktreklam.se

Framsida Julkatalog 2017

KLAPPAT OCH KLART, JULENS GÅVOR 2017
Årets julkatalog med företagsgåvor i miniformat, för ett enklare val!

Årets julklapp är ett erkännande av medarbetarnas och kundernas insats under året. Vi tackar den engagerade medarbetaren och den lojala kunden med utsökta och handplockade gåvor. Glädjen är lika stor att ge som att få, och nöjet är ännu större när gåvan är av hög kvalitet och vacker design. 

Abstrakt Reklam erbjuder ett brett sortiment av julklappar.
katalogen finner ni företagsgåvor till kunder och anställda från kända varumärken:
ERNSTKOSTA BODA, OrreforsMannerströmVinga of Sweden,
SteltonSagaformKlippan och Newport Collection samt GÅVOKORT .

Vi har noggrant valt ut dessa företagsgåvor, både favoriter och nyheter 2017.
Om Du inte hittar exakt vad Ni söker och/eller vill se ett större utbud,
besök gärna 
vår hemsida eller hör av Dig till oss! info@abstraktreklam.se

GÅVANS KRAFT

GÅVANS KRAFT

Det är viktigt att värna om sina medarbetare, anställda och kunder.
Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka.
Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor
– för det är precis vad det är.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och
med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris!
Abstrakt Reklam kan hjälpa er med företagsreklam, profilering,
 profilklädergiveaways
och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

 

 

 

 

Syns i alla väder – var en hjälpande hand!

Syns i alla väder
Syns i alla väder

Med Ert varumärke på väl utvalda reklamprodukter, syns ni i alla väder och är en hjälpande hand under hösten och vinterns väderlek.

Att låta sitt varumärke synas i samband med praktiska produkter som underlättar i vardagen, blir i förlängningen en positiv feedback på Ert varumärke. Praktiska giveaways, företagsgåvor och presentreklam till kunder och anställda, är effektiva sätt att sprida sitt varumärke. Abstrakt Reklam har ett stort utbud av Paraplyer, Reflexer, Isskrapor och Mössor. Nämnda reklamprodukter tenderar att ha lång livslängd och är därför en väldigt god investering! Syns man inte, finns man inte. Så enkelt är det.

 

Kontakta oss och SYNS I ALLA VÄDER  – var en hjälpande hand!
Följ länkarna för för att se vårt utbud av paraplyer, isskrapor, reflexer och mössor.

Paraplyer med tryck
Paraplyer med tryck
Isskrapor
Isskrapor med tryck
reflex_logga
Reflexer med tryck
Mössor
Reklammössor med tryck eller brodyr

 

 

 

 

 

Det är viktigt att värna om sina anställda och kunder. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

 

 

Julklappar till anställda och kunder

Julklappar till anställda och kunder – Beställ årets julkatalog!

| Klappat & Klart | Julens Gåvor 2017 | 
En julkatalog i miniformat, för ett enklare val

En inspirerande julkatalog med mängder av julklappstips från välkända varumärken och med en blandning av nyheter och favoriter.

B E S T Ä L L   K A T A L O G

Framsida Julkatalog 2017

Vi har ett stort sortiment av julklappar till anställda och kunder. Hos Abstrakt Reklam finner ni det senaste inom presentbranschen. Vi är en trygg och pålitlig leverantör med lång erfarenhet och vi vet vad som krävs och vi håller vad vi lovar! Vi hoppas att vi får förmånen att få leverera just Er julklapp!  Här är lite julklappstips!

 

GÅVANS KRAFT

GÅVANS KRAFTDet är viktigt att värna om sina anställda och kunder. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

 

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways och företagsgåvor såsom julklappar till anställda och kunder.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

 

VECKANS DEAL 10-17 juli

Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!

Noga utvalda produkter från hela vårt sortiment, både inom företagsprofilering och företagsgåvor.

Prime Tee d och h

Leisure Fullzip alla

p326642_1_bluetooth_högtalare

p326623

Powerbank_A1002-006_alla

Vätskeflaska mobil alla

U N I K T   T I L L F Ä L L E*
VECKANS DEAL 10-17 juli

Craft Prime Tee
Craft Leisure Full Zip Hood
Bluetooth Högtalare
Bluetooth Hörlurar
Powerbank
Vätskeflaska Mobil

*Veckans Deal uppdateras varje måndag och gäller till söndag samma vecka!! För att inte gå miste om ”Veckans deal”, anmäl er till vårt nyhetsbrev genom att maila till info@abstraktreklam.se, märkt nyhetsbrev. Du får hela 10% + 15% rabatt vid köp av ”Veckans Deal”-produkt vid Din anmälan till vårt nyhetsbrev! (gäller vid 1 köp och 1 tillfälle)

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser
I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att bara synas, du måste gillas vilket innebär att du måste välja rätt reklamprodukt för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Vi vet vad som krävs, för att kunna leverera profil och reklamprodukter av högsta kvalitet.

GÅVANS KRAFT
Det är viktigt att värna om sina kunder och anställda. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilklädergiveaways, företagsgåvor såsom Sommarpresenter till kunder och anställda etc.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!

VECKANS DEAL – Unikt tillfälle!

Veckans deal - UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!
Veckans deal – UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni kvalitetsprodukter med 15% rabatt!

VECKANS DEAL – Unikt tillfälle!

Veckans Deal uppdateras varje måndag och gäller till söndag samma vecka!!  UNIKT TILLFÄLLE! Här hittar ni noga utvalda kvalitetsprodukter inom företagsprofilering och företagsgåvor med 15% rabatt!
Kolla in ”Veckans Deal” här!

 
För att inte gå miste om ”Veckans deal”, anmäl er till vårt nyhetsbrev! Maila er anmälan till info@abstraktreklam.se.  Du får hela 10% + 15% rabatt vid köp av ”Veckans Deal”-produkt vid Din anmälan till vårt nyhetsbrev! (gäller vid 1 köp och 1 tillfälle)

Hjärtligt välkommen med Din förfrågan och beställning!

GÅVANS KRAFT

GÅVANS KRAFT
Det är viktigt att värna om sina kunder och anställda. Att göra det där lilla extra för dem, kan ge tusenfalt tillbaka. Vi kallar det därför relationsskapande och relationsbyggande företagsgåvor – för det är precis vad det är.

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser
I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att bara synas, du måste gillas vilket innebär att du måste välja rätt reklamprodukt för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Vi vet vad som krävs, för att kunna leverera profil och reklamprodukter av högsta kvalitet.

Abstrakt Reklam är ett företag inom profil- och presentbranschen och med över 20 års erfarenhet, har vi goda leverantörskontakter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och bästa möjliga pris! Vi kan hjälpa er med företagsreklam, profilering, profilkläder, giveaways, företagsgåvor såsom Sommarpresenter till kunder och anställda etc.

Ser fram emot Er förfrågan!  | Kontakta oss för bästa pris!   |  0411-456 60 eller info@abstraktreklam.se
Följ oss gärna på Facebook, Instagram (@abstrakt_reklam) och LinkedIn!