SCREENTRYCK

En tryckmetod byggd på enkla tekniker som ger stort kreativt utrymme. Screentryck är idealiskt för tryck på t-shirts och liknande material. Det ger ett snyggt, avslappnat resultat och är ett ekonomiskt val för flerfärgstryck.

1,2,3,4,5,6 FÄRGER

De allra flesta produkter med tryck du hittar i butiken är tryckt med screentryck tekniken. I profil sammanhang använder man oftast en färg, men det är fullt möjligt att
trycka med fler färger för att uppnå olika effekter.

TRANSFERTRYCK

Ett värmetryck som passar logotyper som ställer krav på små detaljer och hög precision. Den här tekniken passar flerfärgstryck och är ett kvalitativt alternativ till brodyr på tunna material. Transfertryck garanterar klara färger och fortsatt vattentäthet på material med den egenskapen.

DIGITALTRYCK

Består ditt tänkta tryck eller din logotyp av mycket text kan digital tryckteknik vara det bästa alternativet för din profilering. Digitaltryck är en något mer flexibel teknik där du kan utgå från ett befintligt original och ändå göra ändringar relativt sent i processen.

BRODYR

Att välja brodyr till sin logotyp är att välja en klassisk, professionell och uppklädd framtoning. Av estetiska skäl lämpar sig broderat bäst där det syns lättast; i brösthöjd fram eller på överärmar. Med brodyr kan du framställa din logotyp i upp till 12 färger.